Purificator de aer cu montaj pe tavan sau pe perete

EXPANSION ELECTRONIC este o companie specializata in cercetarea, dezvoltarea si productia de echipamente de inalta tehnologie pentru eliminarea poluantilor din aer, cu aplicatii in sectorul rezidential, sanitar si industrial. Compania a fost fondata de Giannantonio Nardotto, unul din parintii tehnologiilor de filtrare electrostatica, in octombrie 1981. Expansion Electronic a devenit peste ani unul dintre cei mai importanti producatori de astfel de tehnologii, fiind un furnizor constant de echipamente de inalta calitate in intreaga lume. Traditia brandului este acum dusa mai departe cu aceeasi pasiune de fiul fondatorului, Franco Nardotto.

Pentru eliminarea fumului de tigara in aplicatii comerciale, Expansion Electronic a realizat doua serii de echipamente:

IDILLIUM - cu design clasic, cu carcasa exterioara din lemn cu insertie de nuc, si

SINTESYS - cu design modern, cu carcasa exterioara din aluminiu vopsit electrostatic.

Ambele serii contin echipamente care se pot instala pe tavan sau pe perete.

IDILLIUM


Seria IDILLIUM este varianta clasica a purificatorului de aer Expansion Electronic, fiind cea mai abordata in localurile din Europa datorita design-ului adecvat atat pub-urilor cat si cafenelelor sau restaurantelor decorate traditional. In spatele aspectului clasic sta insa o tehnologie moderna de ultima generatie. Performantele superioare ale echipamentului sunt asigurate de filtre electrostatice de inalta eficienta si de un circuit de comanda cu microprocesor. Cele trei trepte de viteza ale echipamentului se pot selecta folosind telecomanda cu infrarosu aflata in echiparea standard a echipamentului.

Sunt disponibile echipamente cu montaj pe tavan (indicativul SL) in doua variante de capacitate - 3400 si 1700 mc/h precum si o unitate de perete (indicativul CL) de 1700 mc/h.

SINTESYS


Seria SINTESYS este varianta moderna a purificatorului de aer EXPANSION ELECTRONIC, fiind preferata in incaperile cu design modern sau futurist. Carcasa echipamentului este realizata din aluminiu, putand fi abordata o paleta larga de culori capabila sa se integreze in orice context arhitectural. Materialele de calitate, performantele deosebite si tehnologia prezenta in acest echipament il fac o alegere perfecta pentru amenajarea spatiilor de fumat moderne.

Ca si la seria anterioara, sunt disponibile echipamente cu montaj pe tavan (indicativul S) in doua variante de capacitate – 3400 si 1700 mc/h precum si o unitate de perete (indicativul C) de 1700 mc/h.